Capital Gain Logo

Wordt intermediair bij Capital Gain

Help jouw klanten met een bedrijfs- of vastgoedfinanciering

Bedrijfs- en vastgoed financieringen vanaf €100.000

Ben je werkzaam in de financiële dienstverlening en heb je klanten die op zoek zijn naar een bedrijfs- of vastgoedfinanciering van minimaal €100.000? Dan is het interessant om intermediair te worden bij Capital Gain. Wij beschikken over een goed ontwikkeld netwerk van investeerders die zich richten op het financieren van vastgoedprojecten. Dit biedt de ideale oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek zonder tussenkomst van banken.

Traditionele geldverstrekkers hanteren vaak lange en ingewikkelde procedures, wat het verkrijgen van financiering kan bemoeilijken voor ondernemers. Bij Capital Gain willen wij het proces vereenvoudigen en een snellere doorlooptijd bieden. Dit zorgt voor een prettige ervaring voor je klanten, terwijl jij als intermediair kunt profiteren van onze expertise en ons uitgebreide netwerk.

  1. Je dient de aanvraag voor jouw klant in bij ons
  2. De aanvraag wordt beoordeeld door onze experts
  3. Wij nodigen jou en eventueel je klant uit voor een kennismaking
  4. Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders
  5. Eén (of meerdere) investeerder(s) accepteert de financiering
  6. De transactie wordt afgerond bij de notaris

Bedrijfspand financieren? Een lening is zo geregeld.

Ben je op zoek naar financiering voor een bedrijfspand of vastgoedobject? Bij ons is een lening zo geregeld.

Als intermediair begrijpen we dat je snelheid nodig hebt bij het regelen van de financiering van een bedrijfspand of vastgoedobject. Snelheid is dan ook een van onze kernwaarden. Als de aanvraag en het onderpand voldoen aan onze criteria, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we de financieringsvoorwaarden bespreken. Vervolgens presenteren we de aanvraag aan onze investeerders. Het verkrijgen van financiering was nog nooit zo eenvoudig.

Onze adviseurs

Wij werken samen met veel adviseurs van o.a. de volgende kantoren