Capital Gain Logo

Capital Gain zorgt voor een veilig en aantrekkelijk rendement

Vul uw informatie in en ontvang geheel vrijblijvend onze brochure.

Een zorgeloze investering

U bent op zoek naar een aantrekkelijk rendement maar wilt tegelijkertijd ook maximale zekerheid. Dat is niet gemakkelijk. U heeft overwogen te beleggen in aandelen, obligaties of vastgoed maar vindt de koersrisico’s te groot of de investering te bewerkelijk. Voor die beleggers is er een aantrekkelijk alternatief: Beleggen in de hypotheek van een ander. Door de financiering te verschaffen aan een ondernemer die zakelijk vastgoed wil financieren maakt u een goed rendement terwijl uw vermogen optimaal beschermd is door het 1e hypotheekrecht, van het onderpand dat u financiert, direct op uw naam.

Over Capital Gain

Bij Capital Gain matchen wij ondernemers die een passende vastgoedfinanciering zoeken met investeerders die graag willen investeren met zekerheid van vastgoed. Wij hebben een ervaren team met zowel veel vastgoed- als financieringskennis. Wij beoordelen projecten altijd deskundig voordat wij deze aan investeerders aanbieden. Zodra u zich aangemeld heeft bij ons platform ontvangt u van ons het nieuwe aanbod. Bij dit aanbod vindt u alle relevante informatie over de financiering (taxatie/rente/informatie over het onderpand/informatie over de ondernemer). 

Sterke zekerheden

Altijd het eerste recht van hypotheek direct op naam, privé borgstelling van de ondernemer en een dekkingsgraad van minimaal 125%

Aantrekkelijke rente

Rentes verschillen per project maar lopen op tot 7,5%

Capital Gain ontzorgt

Van de beoordeling van het project tot het bijhouden van de rente betalingen tot het aanleveren van de stukken bij de notaris. Wij ontzorgen u, wel zo prettig!

Heeft u vragen?

Wij geven graag antwoord - mocht u nog andere vragen hebben zijn wij altijd bereikbaar op 020-3695000 of via info@capital-gain.com

Onder zakelijk vastgoed vallen bedrijfspanden zoals winkels, kantoren, horecapanden en bedrijfshallen, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Ook woningen die bestemd zijn voor verhuur komen in aanmerking. Eigenlijk al het vastgoed behalve de eigen woning kunnen wij financieren.

Capital Gain regelt -binnen zijn investeerdersnetwerk- financieringen. Vaak komen partijen bij ons als de casus niet passend is voor een reguliere bank. De bank moet namelijk overal vinkjes zetten en zegt vaak snel nee. Wij denken en kijken kritisch naar mogelijkheden voor de ondernemer.

Capital Gain brengt investeerder en ondernemer direct bij elkaar. Investeerders ontvangen -in ruil voor hun investering- de zekerheid van het onderpand. Dit gebeurt via een hypotheekakte die door de notaris wordt verzorgd. Investeerders stellen hun investering direct ter beschikking via de rekening van de notaris. Nadat de hypotheek is gevestigd ontvangt de ondernemer het geld. Als de ondernemer onverhoopt niet aan zijn verplichtingen voldoet kan de investeerder het onderpand ten gelde maken om zijn investering en (achterstallige) rente terug te krijgen. Investeerders machtigen Capital Gain om alle administratie rondom de financiering te verzorgen zodat zij hier zelf geen omkijken naar hebben.

Om zowel investeerder als ondernemer te ontzorgen wordt in de hypotheekvoorwaarden en leningsovereenkomst afgesproken dat Capital Gain de administratie van de lening verzorgt. Dat betekent dat wij toezien op naleving van de voorwaarden en zorgdragen voor incasso van maandelijkse rente bij ondernemers en uitbetaling daarvan aan investeerders. Wel zo makkelijk.

Ontvang vrijblijvend informatie,
updates en nieuw aanbod