Capital Gain Logo

Financier vastgoed tegen hoog rendement en het eerste recht van hypotheek

Gemak bij financiering - Capital Gain

Aantrekkelijk rendement, maximale zekerheid

Je bent op zoek naar een aantrekkelijk rendement maar wilt tegelijkertijd ook maximale zekerheid. Dat is niet gemakkelijk. Je hebt overwogen te beleggen in aandelen, obligaties of vastgoed maar vindt de koersrisico’s te groot of de investering te bewerkelijk. Voor die beleggers is er een aantrekkelijk alternatief: Beleggen in de hypotheek van een ander. Door de financiering te verschaffen aan een ondernemer die zakelijk vastgoed wil financieren maak je een goed rendement terwijl je vermogen optimaal beschermd is door het 1e hypotheekrecht dat je in ruil voor de financiering verkrijgt.

Een goed rendement

Ontvang tot 7,5% rendement op uw investering.

Vaste looptijd

Vaste looptijden tussen 6 maanden en 5 jaar.

Capital Gain verzorgt de betalingen

Capital Gain houdt de lening bij en zorgt dat de betalingen iedere maand bij je binnen komen

Hypotheekrecht biedt bescherming

Door het 1e hypotheekrecht dat direct op uw naam staat is uw investering beschermd, een veilig gevoel.

Investeer in zakelijke hypotheken

Capital Gain brengt ondernemers en investeerders bij elkaar om zakelijk vastgoed te financieren. Bankvrij financieren wordt dat genoemd. Zonder tussenkomst van de bank krijgt een ondernemer een snelle en passende financiering terwijl investeerders kunnen profiteren van een aantrekkelijk en veilig rendement op hun uitgeleende geld. Goed voor elkaar dus.

Financieren van vastgoed? Realiseer ondernemers-dromen als veilig alternatief

Via Capital Gain financier je ambitieuze ondernemers. Altijd met hun vastgoed als zekerheid. Dit levert een mooi rendement op van doorgaans 7,5%. Omdat er vastgoed als onderpand is, biedt deze vorm van investeren ook rust. Je hebt als investeerder altijd het 1e recht van hypotheek. Kortom: hoge rendementen, tegen lage risico’s en zonder gedoe.

Zorgloos investeren - Capital Gain

De extra zekerheden van vastgoed financieren bij Capital Gain

Om de maximale zekerheid te kunnen bieden zorgen wij dat wij altijd het eerste recht van hypotheek hebben. Dit zorgt er voor dat bij betalingsproblemen wij -en daarmee jij dus ook- de eersten zijn die uitbetaald worden uit de executieverkoop. Zelfs met voorrang op de belastingdienst.

Wij geven een LTV (Loan to value) van maximaal 75%. Dit betekent dat de ondernemer altijd minimaal 25% eigen vermogen in het onderpand heeft zitten. Daarmee is de investering extra beschermd tegen eventuele waarde daling van het onderpand.

De ondernemer tekent altijd in privé mee. Dat geeft investeerders extra zekerheid.