Capital Gain Logo

Een zakelijke hypotheek bij Capital Gain

Bankvrij

Als ondernemer kan het aantrekkelijk of noodzakelijk zijn om een eigen beleggings- of bedrijfspand te kopen. Doorgaans lukt dat niet zonder financiering. Door strenge regelgeving zijn traditionele banken steeds minder bereid om hierbij te helpen. Capital Gain biedt deze oplossing vaak wel. Door ondernemers die hun vastgoed willen financieren te matchen met  investeerders die hier graag in willen investeren slaan we 2 vliegen in één klap. De ondernemer verkrijgt de gewenste financiering terwijl de investeerder een goed rendement op zijn (spaar)geld maakt. Goed voor elkaar dus.

Maatwerk

Bij Capital Gain wordt de rente van een bankvrije zakelijke hypotheek afgestemd op het vastgoed en de situatie van de ondernemer. Dit zorgt voor maatwerk en een betaalbare rente. Zowel ondernemers als investeerders zijn gebaat bij een langdurige relatie zonder problemen. Capital Gain waakt over dit proces en stuurt bij waar nodig.

Snelheid

Een zakelijke hypotheek via Capital Gain kan doorgaans snel worden afgehandeld. De specialisten van Capital Gain hebben ruime ervaring op het gebied van crowdfunding, vastgoed en ondernemen, waardoor ondernemers snel weten waar ze aan toe zijn. Capital Gain begeleidt een vlotte en efficiënte afhandeling via de notaris en blijft daarna betrokken om er voor te zorgen dat de afspraken tussen partijen worden nagekomen.

Zorgvuldigheid

Om vast te stellen of een ondernemer in aanmerking komt voor een zakelijke hypotheek, hanteert Capital Gain verschillende criteria. Deze hebben betrekking op de ondernemer zelf, de onderneming en het vastgoed dat gefinancierd wordt. Omdat het vastgoed altijd als onderpand dient voor investeerders is het van belang dat de waarde hiervan zorgvuldig en objectief wordt vastgesteld. Capital Gain werkt daarom alleen met gecertificeerde taxateurs.

Zakelijke hypotheek aanvragen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!